На кордоні вилучено напівпричіп вантажівки та авто, в яких українці везли понад тисячу пачок сигарет

НАЗАД
24 жовтня 2016 10:51

Партію тютюнових виробів допоміг виявити на українсько-румунському кордоні прикордонникам службовий собака, який зреагував на вантажівку, що рухалася з України. Чотирилапий помічник, натренований на пошук тютюну, вказав своєю поведінкою на напівпричіп ван

Партію тютюнових виробів допоміг виявити на українсько-румунському кордоні прикордонникам службовий собака, який зреагував на вантажівку, що рухалася з України. Чотирилапий помічник, натренований на пошук тютюну, вказав своєю поведінкою на напівпричіп вантажного авто, яким через пункт пропуску «Порубне» їхав наш співвітчизник. В ході детальної перевірки оглядова група знайшла тайник в повітряних балонах, в яких було приховано 920 пачок тютюнових виробів. Через це в українця вилучено не тільки куриво, а й напівпричіп вантажівки. Конфіскат оцінено у понад 165 тисяч гривень.

У цьому ж пункті пропуску у іншого громадянина України, який їхав до Румунії, у дверцятах мікроавтобуса прикордонники Чернівецького загону та митники виявили 80 пачок сигарет. У порушника, окрім сигарет, також вилучили авто, які оцінили у понад 100 тисяч гривень.   

Ще в одного громадянина України, який їхав до Польщі через пункт пропуску «Ягодин», виявили 180 пачок сигарет.   Перевезти непомітно товар, приховавши під сидінням легкового автомобіля «Део», йому завадили прикордонники Луцького загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси