На кордоні виявили громадянина Литви, який близько 30 разів відвідував підконтрольну бойовикам територію

НАЗАД
23 лютого 2016 12:12

Громадянина Литви, який багато разів відвідував територію Донеччини, що підконтрольна бойовикам, виявили сьогодні вночі в пункті пропуску «Нові Яриловичі» прикордонники Чернігівського з

Громадянина Литви, який багато разів відвідував територію Донеччини, що підконтрольна бойовикам, виявили сьогодні вночі в пункті пропуску «Нові Яриловичі» прикордонники Чернігівського загону.

 Під час оформлення  рейсового автобуса «Сетра»  в паспорті одного з пасажирів, 58-річного громадянина Литви, були виявлені відмітки, які свідчать, що чоловік незаконно перетинав державний кордон України на непідконтрольну територію в Донецькій області через територію Росії. В ході фільтраційно-перевірочних заходів з’ясувалося, що громадянин Литви тільки протягом 2015 року 27 разів незаконно відвідував підконтрольну бойовикам територію. Також було встановлено, що іноземець в’їжджав на непідконтрольну територію з метою продажі транспортних засобів литовської реєстрації.

За вказані правопорушення громадянина Литви притягнуто до відповідальності за частиною 1 ст.204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того йому заборонено в’їзд на територію України протягом 3 років.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси