На кордоні виявили 5 українців, які прямували з наркотиками

НАЗАД
15 серпня 2014 15:52

Учора співробітники Держприкордонслужби  та працівники митниці виявили 5 громадян України, які подорожували з наркотиками.

 <

Учора співробітники Держприкордонслужби  та працівники митниці виявили 5 громадян України, які подорожували з наркотиками.

Одного з них прикордонники Чернігівського загону виявили у пункті пропуску «Нові Яриловичі». Він прямував рейсовим автобусом «Чернігів   – Гомель» та мав на тілі під одягом три пакунки з речовиною рослинного походження, попередньо марихуани.

У пункті пропуску «Кучурган-авто» прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили в українця, який йшов пішки до Молдови, 4 міліграми синтетичного наркотика «Метадон».

Прикордонники Херсонського загону   у пункті контролю «Чаплинка» у підлокітнику автомобіля «Джилі» виявили 10 грамів «травички». З наркотичною речовиною подорожував до Автономною Республіки Крим громадянин України.

Крім того  2 пакунки , в яких було 10 грамів «зілля»,   вилучили у двох наших співвітчизників у пункті контролю «Новоолексіївка». Чоловіки їхали  поїздом «Кривий Ріг – Сімферополь».

В усіх випадках виявити правопорушення допомогли службові собаки.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси