На кордоні в Чернігівській області вилучено метамфетамін

НАЗАД
26 травня 2015 14:28

У міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Нові Яриловичі» під час оформлення на в’їзд в Україну рейсового автобуса «Мінськ - Київ» уваг

В міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Нові Яриловичі» під час оформлення на в’їзд в Україну рейсового автобуса «Мінськ - Київ» увагу правоохоронців привернув до себе 37-річний громадянин України.

Підозри, що виникли стосовно даного пасажира, виявилися не безпідставними. У ході спільного прикордонно-митного огляду багажу пасажира, в присутності співробітників СБУ, за допомогою службового собаки Бакса, спочатку в курточці пасажира виявили пакунок з порошком білого кольору, вагою близько 200 грамів. Згодом в рюкзаку знайшли ще один пакунок вагою вже 400 грамів. За попереднім аналізом встановлено, що виявлена порошкоподібна речовина є метамфетаміном.

Правопорушника та виявлену заборонену речовину передано співробітникам управління СБУ в Чернігівській області, проводяться слідчі дії по встановленню обставин скоєння правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси