На кордоні триває стажування майбутніх офіцерів-прикордонників

НАЗАД
16 грудня 2021 12:53

У Волинському, Житомирському і Чернігівському прикордонних загонах та Окремому контрольно-пропускному пункті «Київ» триває стажування курсантів четвертого курсу Національної академії Держприкордонслужби.

На кордоні четвертокурсники вдосконалюють знання, здобуті за роки навчання у прикордонному виші та ознайомлюються з тонкощами організації служби на первинних офіцерських посадах. Зокрема курсанти беруть активну участь в несенні служби нарядів, ознайомлюються з характеристикою протиправної діяльності та станом інженерного облаштування держрубежу.

Також майбутні офіцери вивчають специфіку служби в автомобільних, залізничних та повітряних пунктах пропуску. Беруть участь в плануванні служби прикордонних нарядів, відпрацьовують службові документи та матеріали з адміністративних правопорушень.

 Окрім відпрацювання програми стажування, кожен курсант отримує незабутні враження та спогади від практичного застосування здобутих у виші знань. А ще майбутніх офіцерів познайомили з легендою українського авіапарку – найбільшим вантажопідіймальним лайнером світу Ан-225 «Мрія».

Без п’яти хвилин офіцери наполегливо працюють, проявляють ініціативу та вдосконалюють свої професійні навички, адже це завершальна практична підготовка перед отриманням офіцерських погонів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси