На кордоні сховки з сигаретами виявили у руді, баку і днищі авто, каністрі та запасному колесі

НАЗАД
15 квiтня 2016 13:13

Минулої доби прикордонники спільно з працівниками митниці виявили у пунктах пропуску на державному кордоні п’ять сховків тютюнових виробів.

Минулої доби прикордонники спільно з працівниками митниці виявили у пунктах пропуску на державному кордоні п’ять сховків тютюнових виробів.

У пункті пропуску «Угринів» прикордонники Львівського загону затримали автомобіль «Вольво»,  в паливному баку якого було приховано 200 пачок сигарет.

У залізничному пункті контролю «Володимир-Волинський» у руді  поїзда «Кривий Ріг - Славко-Полу» прикордонники Львівського загону виявили за допомогою службового собаки 3 тисячі пачок сигарет.

Також за допомогою чотирилапого ще один нікотиновий сховок був знайдений у пункті пропуску «Малий Березний». Прикордонники Чопського загону спільно з митниками дістали із подвійного днища автомобіля «Фольксваген» понад 1600 пачок сигарет. Сигарети та автомобіль загальною вартістю 160 тисяч гривень вилучено.

А в автомобілі громадянина України, який прямував до Румунії через пункт пропуску «Дякове» автомобілем «Фольксваген», прикордонники Мукачівського загону та працівники фіскальної служби виявили 300 пачок сигарет у каністрі.

Ще одного правопорушника, який перевозив сигарети в запасному колесі та салоні автомобіля «Мерседес», зупинили  прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин». Всього українець сховав у тайниках 410 пачок сигарет.  Товар вилучено.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси