На кордоні проходять заходи з нагоди святкування 24-ї річниці Дня Незалежності України

НАЗАД
24 серпня 2015 12:55

Сьогодні на всіх ділянках кордону та на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим  проходять заход

Сьогодні на всіх ділянках кордону та на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим  проходять заходи з нагоди святкування 24 річниці 24 річниці Дня Незалежності України.

На кордоні прикордонники вітають усіх подорожуючих з Днем Незалежності України. В пунктах пропуску на українсько-польському, -словацькому, -угорському,  -румунському та -молдовському кордонах  та на адмінмежі з Кримом усім подорожуючим роздають синьо-жовті стрічки та листівки вітання.  Такі ж заходи пройшли в столичних аеропортах та на залізничному вокзалі в місті Києві, де несуть службу військовослужбовці ОКПП "Київ".

Громадяни з усмішкою на обличчі приймають "подарунки", а охочі, які перетинають адмінмежу, мають можливість написати слова побажання та просто думки на українському прапорі, який невдовзі вирушить до прикордонників в зону АТО. Слід зазначити, що напис на прапорі "Крим - це Україна" свідчить про непохитність віри людей в повернення Криму та їхні патріотичні настрої, як молодих, так і дорослих.

Тож - "Слава Україні! Єдиній Україні!".

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси