На кордоні прикордонники затримали таджика з підробленим документом та двох порушників, які втікали з країни

НАЗАД
21 квiтня 2016 11:59

Прикордонники Харківського загону у пункті пропуску  «Харків - з/в», в ході реалізації орієнтування співробітників поліції, у

Порушника, який намагався потрапити в Україну по підробленому документу, виявили учора прикордонники  Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» в аеропорту «Бориспіль». Чоловік прилетів рейсом  із Баку  та подав на перевірку паспорт, в якому, як з’ясували прикордонники, була замінена фотокартка. В ході бесіди чоловік повідомив, що є громадянином Таджикистану. Паспорт вилучено встановленим порядком, а порушника буде відправлено зворотним рейсом.

Крім того минулої доби прикордонники затримали двох порушників, яких розшукували співробітники Національної поліції.

Прикордонники Харківського загону у пункті пропуску  «Харків - з/в», в ході реалізації орієнтування співробітників поліції, у поїзді   «Кривий Ріг   – Москва» затримали громадянина України, який розшукується за скоєння злочину передбаченого ч.2 ст.194 ККУ «Умисне знищення або пошкодження майна». Затриманого передано співробітникам поліції в Полтавський області.

А прикордонники Котовського загону у пункті пропуску «Станіславка»,  що на Одещині, затримали ще одного порушника, який також намагався покинути Україну. Стосовно громадянина України виконано доручення поліції в Одеській області  за ст. 185 ККУ «Крадіжка».  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси