(ВІДЕО) Прикордонники виявили в українця технічні засоби негласного отримання інформації

НАЗАД
19 липня 2016 19:25

Сьогодні на кордоні з Польщею співробітники Держприкордонслужби виявили у громадянина України засоби негласного зняття інформації, які він приховано намагався ввезти на територію нашої держави. Інформацію про незаконне переміщення засобів відео та звуков

Сьогодні на кордоні з Польщею співробітники Держприкордонслужби спільно із представниками СБУ виявили у громадянина України засоби негласного зняття інформації, які він приховано намагався ввезти на територію нашої держави. Інформацію про незаконне переміщення засобів відео та звукової фіксації відпрацьовували оперативники прикордонного відомства та СБУ і за результатами  проведеної роботи вжили необхідних заходів для недопущення їх перевезення.

Так, дві години тому в міжнародний пункт пропуску «Шегині» прибув автомобіль «Део» під керуванням громадянина України. За наявною інформацією оперативних співробітників, транспортний засіб відразу направили для проходження контролю другої лінії.  Як результат, в особистих речах прикордонники Мостиського загону виявили 20 одиниць технічних засобів негласного отримання інформації.

Наразі тривають оперативні заходи. По даному факту проінформовано компетентні органи та направлено матеріали для внесення в ЄРДР за ст. 201 ККУ «Контрабанда».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси