На кордоні прикордонники виявили у таджика та росіянина фальшиві документи

НАЗАД
24 жовтня 2016 14:06

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» виявили підроблені документи у громадянина Таджикистану. Громадянин намагався відлетіти із Борисполя по частково підробленому документу. На прикордонний контроль він надав паспорт,

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» виявили підроблені документи у громадянина Таджикистану. Громадянин намагався відлетіти із Борисполя по частково підробленому документу. На прикордонний контроль він надав паспорт, в якому було переклеєне фото. Порушник затриманий до встановлення особи.

В пункті пропуску «Юнаківка» прикордонним нарядом, на в’їзд в Україну, у громадянина Росії, який їхав автомобілем «Мітсубіші», виявлений страховий поліс з ознаками підробки.

По даному факту до Національної поліції в Сумській області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси