На кордоні прикордонники виявили понад 8,5 пачок сигарет, прихованих в автомобілях

НАЗАД
02 лютого 2017 12:40

Минулої доби прикордонники Чопського загону запобігли одразу трьом спробам незаконного перевезення через кордон контрабандних цигарок.

Минулої доби прикордонники Чопського загону запобігли одразу трьом спробам незаконного перевезення через кордон контрабандних цигарок.

Так, в пункті пропуску «Тиса» у ході огляду легкового автомобіля «Кіа», що належить нашому співвітчизнику, виявлено 6,5 тисяч пачок сигарет. Для перевезення тютюнових виробів в автомобілі було облаштовано п’ять тайників - в днищі, в порогах, в крилах, в бампері та в панелі приладів.

Ще майже 900 пачок сигарет було виявлено прикордонним нарядом в пункту пропуску «Ужгород». Тютюнові вироби незаконним шляхом намагався перевезти у стелі салону мікроавтобуса «Мерседес» під декоративною обшивкою наш співвітчизник

Також в пункті пропуску «Тиса» правоохоронці під час поглибленого огляду мікроавтобуса «Мерседес» виявили понад 220 пачки сигарет. Громадянин Румунії намагався провезти свій «скарб» у подвійному дні спального місця.

В усіх випадках цигарки та транспортні засоби, в яких вони перевозились, вилучено. Загальна сума оцінки конфіскату разом з авто сягнула понад 550 тисяч гривень. 

Крім того, минулої доби майже 900 пачок сигарет виявили під час заходів контролю в пунктах пропуску на державному кордоні прикордонники Луцького, Львівського,  Мостиського, Чернівецького та  Могилів-Подільського загонів.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси