На кордоні прикордонники виявили старовинну колекцію поштових марок та ікону 1766 року

НАЗАД
07 сiчня 2016 10:20

Учора в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону спільно із представниками митниці виявили велику партію колекційн

Учора в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону спільно із представниками митниці виявили велику партію колекційних поштових марок, конвертів, листівок та грошових знаків періоду початку ХХ століття.

Так у пункт пропуску для проходження прикордонно-митного контролю на виїзд з України прибув мікроавтобус марки «Мерседес», під керуванням 23-річного мешканця Буковини. Враховуючи нервову поведінку водія, у прикордонного наряду виникла підозра щодо даного транспортного засобу, тому з метою недопущення протиправної діяльності було ініційовано поглиблений огляд автівки.

У результаті прикордонний наряд спільно із представниками митниці у мікроавтобусі виявили приховані  34 клясери з колекціями поштових марок, 500 поштових марок на окремих аркушах, грошові знаки Російської імперії поч. XX ст. і  по 40 листівок та поштових конвертів різних країн першої половини ХХ ст. Дані предмети знаходились всередині картонної коробки та в чорній дорожній валізі, які були заховані під одягом.

Також прикордонники Чернігівського загону спільно із працівниками митниці у пункті пропуску «Миколаївка» у громадянина України виявили старовинну ікону 1766 р.в., яку він хотів перемістити приховано через державний кордон.

Наразі усі знайдені предмети старовини вилучені встановленим порядком та передано компетентним органам. А порушників притягнуто до відповідальності згідно законодавства України.

 

 

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси