На кордоні прикордонники виявили та затримали розбійницю із Молдови, псевдодатчанина та паспорт СРСР

НАЗАД
22 березня 2016 13:12

Учора дільничний інспектор прикордонної служби Чернігівського загону під час спроби порушення державного кордону з України в Росію, затримав поблизу с. Єліне Щорського району невідому особу жіночої статі.&

Учора дільничний інспектор прикордонної служби Чернігівського загону під час спроби порушення державного кордону з України в Росію, затримав поблизу с. Єліне Щорського району невідому особу жіночої статі.

В ході проведення перевірки виявленого у порушниці паспортного документу встановлено, що він виданий на ім’я громадянки Російської Федерації, але пред’явниці не належить. В ході бесіди затримана зізналася, що насправді є громадянкою Молдови. Крім того прикордонники встановили, що молдованка знаходиться в розшуку Інтерполом за скоєння кримінального злочину, а саме вчинення розбійного нападу у Молдові. 

 Після проведених заходів затриману особу передано представникам   Національної поліції в Чернігівській області.

А у пункті пропуску «Ягодин-авто» прикордонниками Луцького загону  виявили порушника, який по чужому паспортному документу намагався виїхати до Республіки Польща. Під час заходів контролю прикордонний наряд виявив у одного з пасажирів рейсового автобуса «Хмельницький-Варшава» паспорт громадянина Данії, який йому не належить. До того ж дата-штампи про перетин кордону  іноземцем в Україну виявились підробленими. В подальшому іноземець повідомив, що є громадянином Палестини, а щоб потрапити до Європи з метою покращення життя взяв паспорт двоюрідного брата, який проживає в Данії.

Наразі правопорушник знаходиться в прикордонному підрозділі, вживаються заходи по встановленню його особи.

Крім того ще одну особу без належних документів виявили прикордонники Котовського загону на Одещині. Громадянин Молдови у пункті пропуску   «Станіславка»  намагався перетнути кордон з паспортом  колишнього СРСР. Особу примусово повернуто до Молдови.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси