На кордоні прикордонники оформили 25 тонн гуманітарного вантажу

НАЗАД
05 вересня 2015 09:38

Учора співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні оформили 2 вантажних автомобіля та мікроавтобус з гуманітарними вантажами.

Учора співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні оформили 2 вантажних автомобіля та мікроавтобус з гуманітарними вантажами.

Прикордонники Мостиського загону у  пунктах пропуску «Краківець»   та «Шегині» оформили 2 автомобіля «ДАФ» та «Рено» з вантажами гуманітарного призначення, які прибули  із м. Вінтертхур (Швейцарія) та м. Андійн (Нідерланди). Вантажівками перевозився одяг, взуття та іграшки(б/у) загальною вагою майже 25 тонн.   

У пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону оформили мікроавтобус «Мерседес» з вантажем гуманітарного призначення, який слідував з Німеччини. Транспортний засіб перевозив вакуумний дослідницький інфрачервоний Фур’є спектрометр VERTEX 70V від «NATO Emerging Security Challenges Division».

 

Державна прикордонна служба повідомляє, що у разі виникнення проблемних питань під час оформлення гуманітарних вантажів,  можна звертатися за телефонами:

 

начальник управління прикордонного контролю Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби: (044) 239-84-54

 

відділ організації та технологій прикордонного контролю управління прикордонного контролю Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби: (044) 527-63-67 або (044) 527-62-63

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси