На Колегії Адміністрації Держприкордонслужби призначалися та заслуховувалися керівники кількох прикордонних загонів

НАЗАД
18 березня 2016 18:43

З метою оздоровлення атмосфери у військових колективах та своєчасного упередження загроз на державному кордоні та сьогодні відбулося чергове засідання кол

Держприкордонслужба активно рухається шляхом реформ і в цьому напрямку зроблено вже чимало. З метою оздоровлення атмосфери у військових колективах та своєчасного упередження загроз на державному кордоні сьогодні відбулося чергове засідання колегії адміністрації відомства, на якому, зокрема, розглядалася питання стану охорони державного кордону на окремих напрямках та заслуховувалися звіти про роботу відповідних керівників.

За результатами розгляду Колегія Державної прикордонної служби України дала принципову та детальну оцінку діяльності окремих посадових осіб. Зокрема було заслухано 2 начальників органів охорони державного кордону про хід становлення їх на посадах та обстановки на ввірених ділянках.

Також у ході засідання було замінено 4 керівників органів охорони держкордону та призначено 5 керівників новостворених оперативно-розшукових управлінь.

Державна прикордонна служба України і надалі продовжуватиме послідовно та прозоро реалізовувати курс, направлений на оновлення відомства та пошук активних командирів усіх ланок. Позиція Колегії Держприкордонслужби залишається незмінною і керівні посади повинні обіймати патріоти, які чесно та добросовісно виконують посадові обов’язки,  проявляють службову ініціативу та заявляють безапеляційну позицію щодо протидії злочинності на державному кодоні.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси