На кордоні з Росією прикордонники виявили препарати наркотичної дії

НАЗАД
29 листопада 2017 11:24

У пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно із працівниками фіскальної служби виявили пігулки психотропної дії. Під час здійснення заходів прикордонного контролю автомобіля «Volkswagen» спрацював службовий собака, спеціально натрен

Учора прикордонники Харківського та Сумського загонів спільно з співробітниками ДФС виявили на кордоні препарати наркотичної дії.

Так, під час перевірки пасажирів рейсу «Запоріжжя – Москва», які їхали через пункт пропуску «Гоптівка» мікроавтобусом «Mercedes», на 37-річного пасажира спрацював службовий собака. У ході подальшого огляду транспортного засобу, між сидіннями, на одному з яких сидів громадянин України, було виявлено поліетиленовий пакунок з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, ймовірно, марихуаною, загальною вагою 7 грамів, та пакунок з 1 грамом порошкоподібної речовини білого кольору, яка, скоріш за все є також наркотичної дії.

Крім того, в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно із працівниками фіскальної служби виявили пігулки психотропної дії. Під час здійснення заходів прикордонного контролю автомобіля «Volkswagen» спрацював службовий собака, спеціально натренований на пошук наркотичних речовин. Серед особистих речей громадянки Молдови, яка прямувала на виїзд з України, правоохоронці знайшли 10 таблеток «Фенозепама» із вмістом психотропних речовин. 

Виявлені речовини та пігулки встановленим порядком вилучено та передано компетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси