На Київщині викрито групу осіб на збуті наркотиків

НАЗАД
08 травня 2024 18:47

Оперативники відділу внутрішньої та власної безпеки по Житомирському прикордонному загону Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Центр» Держприкордонслужби спільно зі співробітниками кримінальної поліції Вишгородського РУП ГУНП в Київській області викрили на Київщині наркоділків, які налагоджували розповсюдження особливо небезпечних наркотичних речовин серед місцевих жителів та військовослужбовців Сил оборони України.

Заходи проводилися за процесуального керівництва Вишгородської окружної прокуратури Київської області.

У рамках кримінального провадження за ч.2 ст.307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», за силової підтримки військовослужбовців мобільного прикордонного загону ДОЗОР, наркоділків затримали після збуту чергової партії наркотичного зілля.

У результаті проведених санкціонованих обшуків їх помешкань вилучено зіп-пакети та згортки із наркотичними речовинами, грошові кошти, одержані за збут наркотичних засобів.

Фігуранти кримінального провадження затримані у порядку ст. 208 КПК України та наразі очікують повідомлення про підозру.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси