На Київщині ушанували пам'ять полеглих прикордонників у боротьбі за вільну Україну

НАЗАД
23 липня 2023 09:00

Життя воїнів Мамая В’ячеслава та Коротницького Миколи обірвалося 17 липня 2023 року на Донеччині, в результаті ворожої атаки безпілотним літальним апаратом транспортного засобу.

Днями у Білій Церкві та с. Гора Бориспільського району відбулося прощання з захисниками України. Персонал ОКПП «Київ», родичі, знайомі, сотні жителів обох населених пунктів ушанували пам'ять полеглих героїв у боротьбі за вільну Україну.

Сержант Мамай В’ячеслав Миколайович народився 25 січня 1974 року в м. Кагарлик Київської області. Закінчив Білоцерківське професійно-технічне училище у 1992 році за спеціальністю «налагоджувальник технологічного обладнання». З 1992 по 1994 роки проходив строкову службу в прикордонних військах.

З початком російської агресії у 2014 році знову став у стрій прикордонників. У 2015 був демобілізований і повернувся до цивільної роботи – займався встановленням опалювальних систем.

У листопаді 2022 року був призваний на військову службу під час мобілізації на особливий період до Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

У загиблого залишилися мама та дорослий син.

Сержант Коротницький Микола Миколайович народився 18 січня 1990 року в с. Гора Бориспільського району Київської області. З 2010 по 2011 рік проходив строкову службу в Збройних Силах України, після чого вступив до Чернігівського національного технологічного університету за напрямом підготовки «технології та устаткування зварювання».

До повномасштабного вторгнення працював зварювальником. У серпні 2022 року призваний на військову службу під час мобілізації на особливий період до Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

У загиблого залишилися батьки та сестра.

Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблих. Схиляємо голову в глибокій скорботі.

Світла пам’ять захисникам України!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси