На Київщині прикордонники попрощалися з полеглим побратимом

НАЗАД
08 вересня 2023 12:32

Вчора у Борисполі прикордонники провели в останню путь свого побратима сержанта Руслана Зауголкова.

Воїн повернувся додому на щиті, віддавши найдорожче – своє життя в боротьбі за свободу Українського народу.

У червні 2022 року Руслан Сергійович долучився до прикордонного відомства, ставши в один стрій з прикордонниками ОКПП «Київ». Згодом вирушив захищати країну вже в складі Чернігівського прикордонного загону.

1 вересня на Донеччині група прикордонників зазнала масованого артилерійського та мінометного обстрілу. Сержант Руслан Зауголков, перебуваючи на вогневій позиції, мужньо та героїчно відбивав штурм ворога. Незважаючи на переважну чисельність противника, прикривав своїм вогнем побратимів. Його вмілі дії у складі підрозділу зіграли вирішальну роль у знищенні окупантів.

Тепер прикордонник заступив назавжди на службу до небесного війська оборонців України...

Руслан народився 14 грудня 1974 року в місті Тальне, Черкаської області. Закінчив Київський будівельний технікум. Кілька років працював за фахом на Черкащині, а згодом переїхав на Київщину. До повномасштабного вторгнення Руслан захоплювався художньою обробкою дерева. Присвятив своє життя виготовленню меблів, не втомлюючись опановувати усі тонкощі й секрети роботи з деревом. Його захопленням у вільний час було читання книг, для яких Руслан Сергійович завжди знаходив час. Останні роки втілював в життя мрію – власноруч з любов’ю будував затишний будинок, в якому мріяв щасливо жити.

«Відповідальний, сміливий, виважений, товариський, чуйний друг, який ніколи не відмовляв у допомозі, патріот та відданий син своєї країни», - так розповідає про сержанта Зауголкова один з його побратимів.

У захисника залишився син, мама та двоє сестер.

Слава Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси