На Київщині іноземець перевозив понад півтонни сомів по підроблених документах

НАЗАД
07 червня 2022 12:54

Учора, оперативні співробітники Житомирського загону спільно з військовослужбовцями прикордонної комендатури швидкого реагування, неподалік одного з населених пунктів Київщини, зупинили для перевірки вантажний мікроавтобус Ford.

Під час огляду в автомобілі, за кермом якого перебував громадянин Узбекистану, правоохоронці виявили свіжу рибу. Загальна вага товару, серед якого були соми та лини, склала близько 570 кг.

Перевіряючи законність перевезення водних біоресурсів, прикордонники виявили ймовірну підробку товаросупровідних документів на вантаж. Іноземець не зміг чітко пояснити, звідки та куди перевозить товар.

На місце зупинки мікроавтобуса прикордонники викликали співробітників Нацполіції, яким і було передано чоловіка, транспортний засіб та вантаж. Загальна сума оцінки риби склала понад 330 тисяч гривень.

Окрім цього, до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак правопорушення за ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Заходи з перевірки тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси