На Херсонщині сирієць та українець пропонували прикордонникам гроші за пропуск через адмінмежу

НАЗАД
24 липня 2015 10:54

Учора прикордонники, які несуть службу у контрольних пунктах в’їзду/виїзду, що на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово оку

Учора прикордонники, які несуть службу у контрольних пунктах в’їзду/виїзду, що на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим, зафіксували два випадки спроби дачі неправомірної винагороди правопорушниками.

Співробітники Херсонського загону  у контрольному пункті «Каланчак» затримали громадянина Сирії. Правопорушник слідував автомобілем «Нісан» на материкову Україну. Під час прикордонного контролю він намагався за неправомірну винагороду у розмірі 200 доларів США домовитися, щоб його безперешкодно пропустили, адже не мав всіх необхідних документів. По даному факту здійснено аудіо і фото документування та викликано на місце співробітників міліції. Наразі громадянина Сирії повернули в зворотному напрямку та заборонили йому в’їзду в Україну на 3 роки.

Також   у контрольному пункті  «Чаплинка» під час перевірочних заходів громадянин України, який слідував до Криму, намагався домовитися з правоохоронцями, щоб його пропустили без черги. Тому разом з паспортним документом надав 200 гривень. Затриманого передали в міліцію.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси