На Херсонщині прикордонники затримали браконьєрів із понад 20 тисячами креветок

НАЗАД
13 червня 2015 13:37

В ході проведення заходів по виявленню правопорушників на ділянці відповідальності відділу «Залізний Порт» Херсонського загону  екіпаж катеру Морської охорони в районі Тендрівської коси затримав браконьєра.&nb

В ході проведення заходів по виявленню правопорушників на ділянці відповідальності відділу «Залізний Порт» Херсонського загону  екіпаж катеру Морської охорони в районі Тендрівської коси затримав браконьєра.

Порушником, який рибалив забороненими знаряддями лову без дозвільних документів на право промислу та без документів, що посвідчують особу, виявився 41-річний житель Миколаївщини. Його браконьєрський улов склав понад 15 тисяч креветок та кілька десятків  ставриди, барабулі, бичка та морського окуня.

На порушника складено акт вилучення знарядь лову та водних біоресурсів, які в подальшому було передано до Скадовського територіального відділу Херсонрибохорони. Сума завданого державі збитку становить понад 26,5 тисяч гривень.

Окрім того, учора прикордонники відділу «Рибаківка» спільно з працівниками Херсонрибохорони на морському узбережжі в районі населеного пункту Рибаківка затримали ще одного нашого співвітчизника. Чоловік  також здійснював незаконний рибний промисел. Під час огляду у нього було вилучено понад 6,5 тисяч креветок. На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.249 ККУ та направлено повідомлення до МВС.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси