На Херсонщині прикордонники виявили росіянку, яка за хабар намагалася потрапити на материкову Україну

НАЗАД
28 липня 2015 13:23

Під час здійснення перевірки в контрольному пункті «Каланчак»  прикордонники Херсонського загону виявили громадянку Російсько

Під час здійснення перевірки в контрольному пункті «Каланчак»  прикордонники Херсонського загону виявили громадянку Російської Федерації з нашим співвітчизником, які пропонували прикордонникам неправомірну винагороду.

У ході оформлення документів громадянка Росії надала прикордоннику паспорт із вкладеними 100 доларів. Кошти у паспортний документ вирішив вкласти громадянин України, що її супроводжував. У такий спосіб ці громадяни хотіли «приховати» факти, що росіянка потрапила до тимчасово окупованої території АР Крим через закритий пункт пропуску. В подальшому, громадянку Росії не пропустили на материкову частину, а ось українця передано співробітникам МВС.

Зазначимо, що лише за останній місяць прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління в 10 випадках зафіксували спроби дачі неправомірної вигоди. Кожного разу прикордонники відмовлялися від запропонованої спокуси. Для стимулювання персоналу та протидії корупційним проявам за рішенням керівництва в таких випадках військовослужбовці будуть заохочуватися преміями.

Що ж стосується громадян, які намагались «підкупити» прикордонників – по всім внесено інформацію до ЄРДР, а суд надасть справедливу оцінки їх діям.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси