На Херсонщині правоохоронці виявили у печі та підвалі будиночка сторожа протитанкову міну, гранату, рушницю та набої

НАЗАД
02 жовтня 2015 11:22

Учора, в результаті спільних заходів співробітники Держприкордонслужби та СБУ, в населеному пункті Гладківка Херсонської області виявили зброю та боєприпа

Учора, в результаті спільних заходів співробітники Держприкордонслужби та СБУ, в населеному пункті Гладківка Херсонської області виявили зброю та боєприпаси.

Під час реалізації оперативної інформації на одній із приватних територій спільна група виявила боєприпаси. В результаті обшуку з використанням службового собаки в приміщенні знайдено протитанкову навчальну міну із запчастинами, гранату Ф-1, яка знаходилась в печі, гранату РГД-5 – в підвальному приміщенні. Також серед інструментів та під ліжком правоохоронці знайшли 60 патронів калібру 5,45 мм до АК-74,  гладкоствольну рушницю  «ТОЗ-16» та 36 патронів до неї.

Боєприпаси та зброю вилучили. По факту виявлення зброї вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». На даний час проводяться слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси