На Харківщині затримано громадянина Грузії, який переміщував зброю

НАЗАД
29 вересня 2015 12:23

Сьогодні вночі під час проведення спільних оперативно-розшукових заходів міжвідомчою групою у складі військовослужбовців відділу «Вовчанськ&

Сьогодні вночі під час проведення спільних оперативно-розшукових заходів міжвідомчою групою у складі військовослужбовців відділу «Вовчанськ» Харківського загону та УМВС України в Харківській області виявлено боєприпаси.

Автомобіль, який рухався за 7 кілометрів від державного кордону, зупинено в районі населеного пункту Вільча для перевірки за завчасно отриманою від співробітників МВС інформацією. За кермом авто знаходився громадянин Грузії, який тимчасово проживає в Харківській області. Під час спільного огляду автівки спрацювала службова собака Лінда, натренована на пошук зброї. В ході подальшої перевірки правоохоронці виявили в одному з мішків із товарами народного споживання, які знаходилися в салоні автомобіля,  гранату Ф-1, запал до неї та 90 набоїв калібру 5, 45 мм. Зі слів водія, мішки з товарами його за винагороду попросив перемістити з міста Харків до селища Вільча невідомий громадянин. А про те, що саме знаходиться в мішках, чоловік повідомив, що нібито нічого не знав.

Громадянина та небезпечний вантаж передано співробітникам УМВС України в Харківській області. На даний час тривають заходи щодо з’ясування обставин походження виявленої зброї та боєприпасів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси