На Харківщині затримали товари подвійного призначення

НАЗАД
07 березня 2016 10:15

На Харківщині провіднику потягу завадили незаконно перемістити з Росії в Україну товари, які можуть відноситися до товарів подвійного використання. Їх викрили під час спільних оперативних дій співробітники

На Харківщині провіднику потягу завадили незаконно перемістити з Росії в Україну товари, які можуть відноситися до товарів подвійного використання. Їх викрили під час спільних оперативних дій співробітники Харківського прикордонного загону разом з представниками УСБУ в Харківській області та фіскальної служби.

Напередодні до Харківського прикордонного загону надійшло оперативне повідомлення про можливе переміщення через державний кордон України заборонених речей та предметів. До огляду потягу сполученням «Москва-Кривий Ріг» було залучено представників взаємодіючих відомств. У ході перевірки одного з вагонів міжвідомчою групою в купе провідника було знайдено паперовий пакунок з авіа підшипниками, які можуть використовуватися у військовій галузі. Власником незаконного товару виявився провідник потягу, 28-річний громадянин України.

Товари вилучено, триває експертиза.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси