На Харківщині затримали товари народного споживання на 1,6 мільйона гривень

НАЗАД
15 вересня 2014 15:31

На Харківщині співробітники Державної прикордонної служби України спільно з співробітниками СБУ затримали трьох громадян України. Вони на автомобілях намагались незаконно перетнути державний кордон з товар

На Харківщині співробітники Державної прикордонної служби України спільно з співробітниками СБУ затримали трьох громадян України. Вони на автомобілях намагались незаконно перетнути державний кордон з товарами народного споживання.

Отримавши інформацію про можливе порушення державного кордону поблизу українського с. Нескучне на вказаний напрямок було вислано додатковий наряд. Під час спостереження правоохоронці помітили три автомобілі «УАЗ», які прямували у бік державного кордону. Для зупинки транспортних засобів прикордонниками було здійснено 5 попереджувальних пострілів, оскільки порушники проігнорували вимогу зупинитися.

Під час огляду автівок спільна оглядова група виявила коробки з товарами народного споживання. Зокрема транспортні засоби були завантажені флаконами різних парфумів, риболовними знаряддями, дитячим та жіночим одягом, господарськими товарами тощо.

Порушниками виявились троє жителів Харківської області, наразі на них складені документи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного порушення державного кордону та непокору вимогам співробітників прикордонного відомства.

Попередня вартість конфіскату, який передали в податкову, становить 1,6 мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси