На Харківщині затримали одного з представників «влади» терористичної організації

НАЗАД
08 сiчня 2016 13:40

Нещодавно прикордонники Харківського загону спільно з співробітниками СБУ затримали громадянина України, жителя Луганщини, який брав активну участь у діяльності незаконних збройних формувань на території Л

Нещодавно прикордонники Харківського загону спільно з співробітниками СБУ затримали громадянина України, жителя Луганщини, який брав активну участь у діяльності незаконних збройних формувань на території Луганської області.

За попередньою інформацією,  46-річний житель Алчевська протягом 2014-2015 років займав посаду одного з заступників Голови Адміністрації одного з районів – незаконно утвореного органу виконавчої влади терористичної організації, заснованої на тимчасово окупованій території  Луганської області. Після винесення судом йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ст. 258-3 ККУ, чоловік намагався уникнути українського правосуддя, сховавшись на території РФ.

Правопорушника і його дружину прикордонники та співробітники СБУ зупинили в автомобільному пункті пропуску «Гоптівка» при спробі залишити територію України рейсовим автобусом. Затриманих передали до СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси