На Харківщині затримали прикордонника на хабарі

НАЗАД
19 липня 2015 12:37

Державна прикордонна служба продовжує комплекс заходів щодо протидії протиправній діяльності на кордоні, визначених Президентом України на нарадах з керівниками правоохоронних відомств. Зокрема, суттєво по

Державна прикордонна служба продовжує комплекс заходів щодо протидії протиправній діяльності на кордоні, визначених Президентом України на нарадах з керівниками правоохоронних відомств. Зокрема, суттєво посилено заходи щодо боротьби із зловживаннями серед персоналу відомства.

Так, нещодавно на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби  «Харків», після здійснення перевірки потягу сполученням «Кривий Ріг – Москва», офіцери підрозділів внутрішньої безпеки прикордонного відомства у одного з військовослужбовців виявили грошові кошти у розмірі 800 гривень, які він ймовірно отримав за прийняття неправомірного рішення.

Військовослужбовця усунуто від виконання службових обов’язків. Призначено службове розслідування. Перевірочні заходи тривають.

Державна прикордонна служба наголошує, що курс на подолання корупції – невідворотний і в подальшому заходи протидії зловживанням серед персоналу лише посилюватимуться.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси