На Харківщині викрили правоохоронців, які вимагали хабар у розмірі 75 тисяч гривень

НАЗАД
16 червня 2016 09:28

У Державній прикордонній службі продовжуються заходи по протидії корупції серед персоналу прикордонного відомства. Вони реалізовуються у тісній взаємодії

У Державній прикордонній службі продовжуються заходи по протидії корупції серед персоналу прикордонного відомства. Вони реалізовуються у тісній взаємодії із співробітниками СБУ, військової прокуратури та інших органів, адже викорінення корупційних проявів це – пріоритетне завдання всіх силових та правоохоронних органів. В рамках проведення заходів по Харківському прикордонному загону під процесуальним керівництвом військової прокуратури спільна міжвідомча група у складі офіцерів внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, співробітників СБУ викрила схему вимагання неправомірної вигоди.

Так, начальник одного з відділів прикордонної служби вимагав від інспектора прикордонної служби неправомірну вигоду за не притягнення його до кримінальної відповідальності. В результаті проведення спеціальних заходів по реалізації даної інформації,  начальника відділу було затримано із неправомірною вигодою  у розмірі 75 тисяч гривен, яку він отримав від підлеглого.

Наразі відомості  внесено до ЄРДР.  Тривають слідчі дії та заходи щодо встановлення кола осіб даної корупційної схеми, оскільки до неї можуть бути причетні і представники інших правоохоронних органів.

 Державна прикордонна служба наголошує, що не залежно від займаної посади, корупціонери,  у разі доказів причетності до незаконної діяльності, й наділі будуть викриватись та нестимуть відповідальність згідно чинного законодавства України.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси