На Харківщині та Закарпатті прикордонники затримали два автомобілі з нелегалами

НАЗАД
25 жовтня 2015 10:14

Учора вночі прикордонники Харківського загону затримали кілька осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон. Інформацію про групу, яка намагатиметься незаконно потрапити до Росії на ділянці відділу &

Учора вночі прикордонники Харківського загону затримали кілька осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон.

Інформацію про групу, яка намагатиметься незаконно потрапити до Росії на ділянці відділу «Вовчанськ», правоохоронці отримали заздалегідь. У ході реалізації отриманої інформації неподалік н.п. Готище один з прикордонних нарядів виявив автомобіль «ВАЗ», який рухався в напрямку лінії кордону. Зупинивши транспортний засіб, за кермом якого був наш співвітчизник, охоронці держаних рубежів виявили в ньому трьох іноземців - два громадянина Узбекистану, 1 Азербайджану, які намагалися незаконно покинути територію України. Під час опитування житель Харківщини пояснив, що він погодився доставити іноземців до лінії кордону за 5 тисяч російських рублів, які запропонувала йому невідома особа.

Усіх затриманих доставлено у відділ прикордонної служби та складено адмінпротоколи. Їх подальшу долю вирішуватиме суд.

Крім того учора на Закарпатті було виявлено кілька незаконних мігрантів, яких порушник намагався незаконно перемістити також автомобілем, але через пункт пропуску.

Під час перевірки у пункті пропуску «Тиса» автомобіля «Фіат», яким за кермом прибув громадянин Нігерії, прикордонники Чопського загону з’ясували, що він перевищив термін перебування на території України.  До того ж в автівці чоловік перевозив двох пасажирів, які не мали при собі жодних документів.  Вони повідомили, що прибули із Бангладеш. Наразі на порушників складені адмінпротоколи, проводяться перевірочні заходи.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси