На Харківщині прикордонники зупинили «Газель» завантажену лущеним горіхом та обгортками для виготовлення ковбас

НАЗАД
31 жовтня 2015 11:05

2800 кг натуральної обгортки для виготовлення ковбас та партію чищених волоських горіхів затримали вчора ввечері прикордонники Харківського загону на ділянці відділу «Тимофіївка». Товар

2800 кг натуральної обгортки для виготовлення ковбас та партію чищених волоських горіхів затримали вчора ввечері прикордонники Харківського загону на ділянці відділу «Тимофіївка». Товар був виявлений в автомобілі «Газель» під керуванням громадянина України.

Мешканець Харківської області рухався в напрямку кордону з РФ.  Під час зупинки транспортного засобу на одному з контрольних постів та його огляду, в кузові було виявлено 12 пластикових бочок. Вони були заповнені натуральною обгорткою для виготовлення ковбас. Крім того, в автівці знаходилися три картонові коробки з ядрами волоських горіхів. Жодних документів на товар водій не мав.

Пізніше, до місця затримання автомобіля прибув «господар» товару та надав товаросупроводжуючі документи та фітосанітарний сертифікат. Проте під час відбору пояснень у даного громадянина було з’ясовано, що документи можуть бути сфальсифіковані.

Наразі товар вартістю близько 900 тисяч гривень передано представникам МВС. Також направлено повідомлення щодо внесення інформації до єдиного реєстру досудових розслідувань за використання підроблених документів та реалізацію недоброякісної продукції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси