На Харківщині почастішали випадки затримання наркотичних речовин

НАЗАД
30 липня 2012 13:39

Загалом в цьому році співробітники Харківського прикордонного загону знайшли понад 8,2 кілограми наркотичних речовин.

Як свідчить статистика, останнім часом почастішали випадки затримання наркотичної речовини рослинного походження, яку намагаються незаконно перевезти через кордон подорожуючі.

Лише минулого тижня прикордонники Харківського прикордонного загону разом з працівниками митниці виявили та вилучили в трьох випадках майже 18 грамів марихуани. Наркотичне «зілля» знаходили в автомобільному пункті пропуску «Гоптівка», тоді подорожуючі намагались приховати в особистих речах майже 1,5 та 11 грамів «травички», та в пункті пропуску для залізничного сполучення «Козача Лопань», де було виявлено 5 грамів «дурману».

Протягом цього місяця таких випадків зафіксовано вісім, в яких всього вилучено 175 грамів наркотичної речовини. Одночасно кількість затримання порушників, які везуть великі партії наркотиків скоротилась. «Травичку» переважно везуть для особистого використання туристи, ховаючи її в особистих речах, пачках для сигарет, різноманітних папірцях та грошах, конструктивних особливостях залізничного та автомобільного  транспорту.

Загалом в цьому році співробітники Харківського прикордонного загону знайшли понад 8,2 кілограми наркотичних речовин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси