На Харківщині прикордонники провели міжвідомчу нараду щодо спільного виконання завдань із дотримання законодавства з прикордонних питань

НАЗАД
19 листопада 2021 10:44

В одному з підрозділів охорони державного кордону Харківського прикордонного загону відбулася міжвідомча нарада під головуванням начальника Східного регіонального управління ДПСУ бригадного генерала Валерія Вавринюка.

Обговорювались питання зі спільного виконання завдань в інтересах дотримання законодавства з прикордонних питань в межах контрольованих прикордонних районів Харківської області.

В заході взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області полковник поліції Станіслав Перлін, начальник Харківського прикордонного загону полковник Олег Ковальчук, представники прикордонного загону та ГУ НП в Харківській області.

Бригадний генерал Валерій Вавринюк довів окремі питання обстановки на державному кордоні, в тому числі щодо ситуації на українсько-білоруській ділянці, ризики щодо можливої переорієнтації потоків нелегальних мігрантів на українсько-російську ділянку, а також щодо інших можливих протиправних дій на цьому напрямку. 

Основною метою заходу стало залучення сил та засобів Національної поліції до спільного виконання завдань з охорони державного кордону, вдосконалення співпраці відомств з питань протидії організованій злочинності на кордоні в межах Харківської області.

За результатами наради, прийнято низку рішень по проведенню спільних заходів, спрямованих на протидію загрозам у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон нелегальних мігрантів, підакцизних товарів, контрабанди наркотичних засобів, зброї та дотримання правил прикордонного режиму.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси