На Дунаї морські прикордонники врятували горе-плавця

НАЗАД
04 червня 2016 10:43

Прикордонники на Дунаї в районі м. Кілія побачили у воді людину. Течія річки стрімко тягнула її на відстані близько 30 метрів від берега. Моряки-прикордонники негайно спустили швидкісний бортовий човен &am

Вчора, 3 червня, близько 21 години прикордонник, перебуваючи на сигнальній вахті катеру морської охорони ВG-107, що виконував наказ на охорону державного кордону на Дунаї в районі м. Кілія, побачив у воді людину. Течія річки стрімко тягнула її на відстані близько 30 метрів від берега.

Моряки-прикордонники негайно спустили швидкісний бортовий човен «Brig», наздогнали та витягнули чоловіка з води. Мандрівник був роздягнений та досить втомлений боротьбою течією.

Крім того, прикордонники з’ясували у колег з поліції, що родичі розшукують чоловіка, який зник під час сімейного відпочинку на острові Степовий. Врятований зізнався, що шукають саме його. Чоловіка моряки-прикордонники доставили на борт катера морської охорони, де його оглянув фельдшер. Травм та переохолодження громадянин не зазнав.

Для встановлення особи горе-плавця було повідомлено дружину, яка привезла документи свого чоловіка. Також було з’ясовано, що подружжя посварилося і чоловік вирішив покінчити життя самогубством, пірнувши у річку. Саме тут нагодилися прикордонники, які врятували бідолаху.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси