На Донеччині зведена мобільна група затримала вантажівку з феросплавами на 6 мільйонів гривень

НАЗАД
20 серпня 2015 11:28

В результаті проведених оперативних заходів  учора зведена мобільна група у складі прикордонників та співробітників СБУ та ДФСУ на Донеччині затримала  вантажний автомобіль, який рухався

Вздовж лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями продовжуються заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів та вантажів, які зловмисники намагаються переміщувати без належних документів та в об’їзд  контрольних пунктів в’їзду/виїзду.

В результаті проведених оперативних заходів  учора зведена мобільна група у складі прикордонників та співробітників СБУ та ДФСУ на Донеччині затримала  вантажний автомобіль, який рухався з непідконтрольної території та перетнув лінію зіткнення  в районі н.п. Верхнєторецьке.

Під час перевірки в транспортному засобі було виявлено 20 тонн феросплавів на загальну суму 6 мільйонів гривень без належних документів.

Зараз автомобіль разом з трьома громадянами України, які везли вантаж та намагалися оминути контрольний пункт в’їздувиїзду,  затриманий та переданий правоохоронним органам для подальшої перевірки.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси