На Донеччині збільшилася кількість транспортних засобів, які перевозять вантажі без належних документів

НАЗАД
02 березня 2015 13:45

Співробітники прикордонного відомства вживають усіх можливих заходів з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі не лише за тими

Співробітники прикордонного відомства вживають усіх можливих заходів з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі не лише за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО, але й за межами визначених коридорів. Лише протягом останніх трьох днів в Донецькій області прикордонники затримали велику кількість транспортних засобів, які перевозили вантажі без належних документів або які намагалися оминути контрольні пункти, що знаходилися на їх шляху.

Так, зранку 28 лютого неподалік н.п. Мар’їнка прикордонний наряд зупинив 22 вантажних автомобілі з причепами. Автівки намагалися об`їхати контрольний пункт та перевозили близько 717 тонн насіння соняшника без відповідних товаросупровідних документів. За деякий час в районі н.п. Костянтинівка було затримано ще 21 транспортний засіб. Ними везли на  тимчасово непідконтрольну територію більше 75 тонн овочів, фруктів, свіжомороженої риби, молочної продукції та кондитерських виробів.

Також у цей день в районі села Водяне затримали і 2 вантажні автомобілі «Газель». Українці, які перебували за кермом автівок, перевозили м’ясну продукцію загальною вагою близько 4 тонн з підробленими документами товаровиробника.

Протягом 1 березня розвідувально-пошукова група зупинила в районі н.п. Костянтинівка 12 транспортних засобів, які також намагалися оминути контрольний пункт. Автівками везли понад 46 тонн вантажів, зокрема продукти харчування, засоби гігієни та побутової хімії. Наразі проводяться перевірочні заходи.

Крім того, сьогодні у Волноваському районі у результаті спільних дій прикордонників та співробітників СБУ затримано 11 транспортних засобів, які перевозили на тимчасово неконтрольовану територію м’ясо та м’ясну продукцію. Ще 4 вантажні транспортні засоби, якими везли вугілля, прикордонний наряд зупинив в районі н.п. Мар’їнка. Наразі з’ясовуються всі обставини правопорушень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси