На Донеччині затримали вантажівку з контрабандною тютюновою продукцією на близько 2 мільйони гривень

НАЗАД
19 жовтня 2015 10:13

Вздовж лінії розмежування, між силами АТО та незаконними збройними формуваннями, продовжуються заходи, направлені на припинення незаконного переміщення то

Вздовж лінії розмежування, між силами АТО та незаконними збройними формуваннями, продовжуються заходи, направлені на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів.

Учора в районі населеного пункту  Новолуганське, що на Донеччині, зведена мобільна група у складі військовослужбовців Краматорського загону Держприкордонслужби та ЗСУ, співробітників СБУ, МВС та ДФСУ зупинила  вантажний автомобіль «Мерседес» української реєстрації. Під час перевірки  транспортного засобу було виявлено 300 ящиків з цигарками марки «Viceroy» та «Monte Carlo» без належних документів. Як з’ясувалося, 39-річний громадянин України намагався незаконним шляхом перемістити з неконтрольованої території цигарки в об’їзд контрольного пункту «Зайцеве».

На даний час автомобіль з вантажем  передані відповідно до встановленого порядку компетентним органам.  Попередня вартість затриманого товару склала близько 2 мільйонів гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси