На Донеччині виступає Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України

НАЗАД
29 жовтня 2015 10:55

Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України прибув на Донеччину, де виступив для жителів міста Краматорська та прикордонників новоствореного Краматорського загону з патріотично

Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України прибув на Донеччину, де виступив для жителів міста Краматорська та прикордонників новоствореного Краматорського прикордонного загону з патріотичною концертною програмою, яка напередодні була представлена  в Артемівську. 

На виступ гурту були запрошені представники органів самоврядування, культури та освіти, ветерани-прикордонники, військослужбовці Збройних сил України, а також голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівський Павло Іванович та жителі міста, серед яких дуже багато молоді.

Концертна програма гурту, в яку ввійшли виступи лауреатів міжнародних і всеукраїнських конкурсів та балетної групи ансамблю, тривала протягом двох годин. Спеціально для присутніх були підготовлені патріотичні пісні, юмористичний номер «Краматорські бабусі» та сучасні номери для молоді.

«Мені дуже сподобався концерт. Це дуже потужний заряд позитивними емоціями, тому я зробив все для того, щоб поділитися ними з побратимами, які зараз несуть службу. З товаришами ми зафільмували кожен номер і плануємо показати нашим побратимам. Я хочу передати  їм ту неповторну атмосферу залу з живою музикою та неординарними номерами», - поділився після концерту своїми думками  прикордонник Сергій.

Наприкінці виступу начальник Краматорського загону полковник Юрій Головко під оплески глядачів звернувся до творчого колективу зі словами вдячності і побажав їм успіху.

Начальник  ансамблю – заслужений працівник культури України полковник Василь Неграй побажав бійцям та жителям регіону міцного здоров’я, родинного благополуччя,  добра та миру.

Найближчим часом творчий колектив продовжить тур та планує завітати до інших міст регіону.

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси