На Донеччині відкрили гуманітарно-логістичний центр

НАЗАД
28 серпня 2015 16:02

Сьогодні, на виконання доручення Президента України,  на Донеччині відкрито гуманітарно-логістичний центр для жителів окупованого Донбасу.

Сьогодні, на виконання доручення Президента України,  на Донеччині відкрито гуманітарно-логістичний центр для жителів окупованого Донбасу.

Центр побудований у рамках реалізації гуманітарної місії поблизу лінії розмежування між контрольно-пропускним пунктом в'їзду/виїзду "Зайцеве" і блокпостом "Майорськ", де несуть службу та забезпечують правопорядок військовослужбовці Державної прикордонної служби України та ЗСУ.

У відкритті центру взяли участь голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, співробітники Держприкордонслужби та інших силових структур України, представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та Товариства Червоного Хреста України.

 Головною метою функціонування цього центру є підтримка близько 2 мільйонів українців, які вимушено опинилися на тимчасово окупованій території.  Нині тут мирні громадяни з окупованих територій зможуть купити продукти харчування по ринкових цінах, зняти готівку чи придбати ліки.

Окремо за  зроблену роботу та забезпечення правопорядку губернатор області подякував керівництву міста Артемівська та  правоохоронцям, які  і вдень, і вночі забезпечують тут правопорядок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси