На Донеччині вантажівка з вугіллям намагалася оминути контрольний пост

НАЗАД
10 сiчня 2015 10:44

Неподалік н.п. Константинівка співробітники Держприкордонслужби та СБУ затримали автомобіль «Сканія» з вантажем вугілля. Транспортний засіб з причепом, яким керував наш співвітчизник, н

Прикордонники продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Вчора неподалік н.п. Константинівка співробітники Держприкордонслужби та СБУ затримали автомобіль «Сканія» з вантажем вугілля. Транспортний засіб з причепом, яким керував наш співвітчизник, намагався оминути один з контрольних постів, що був на його шляху. Вантажівкою чоловік перевозив майже 38 тонн вугілля. У ході перевірки правоохоронці виявили подвійний пакет товаро-супровідних документів на вантаж. Наразі транспортний засіб з вугіллям передано представникам фіскальної служби.

Нагадаємо, що декілька днів тому у контрольному пункті «Курахове» прикордонники через невідповідність супровідних документів зупинили 5 вантажних автомобілів з понад 155 тоннами вугілля. Про дане правопорушення було повідомлено співробітників СБУ.    

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси