На Донеччині прикордонники затримали вантажівку з 500 ящиками сигарет та два «КамАЗи» з 38 тоннами вугілля

НАЗАД
20 сiчня 2015 10:57

Учора ввечері в результаті перевірки у контрольному пункті "Курахове" прикордонники затримали вантажівку з 500 ящиками сигарет. Прикордонний наряд під час огляду транспортного засобу марк

На виконання рішень Президента та Уряду України, співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Так, учора ввечері в результаті перевірки у контрольному пункті "Курахове" прикордонники затримали вантажівку з 500 ящиками сигарет.

Прикордонний наряд під час огляду транспортного засобу марки «ДАФ»    виявив, що, замість 20 тонн паливних гранул, вказаних у товаросупровідних документах, наш співвітчизник перевозив 500 ящиків сигарет марки «Viceroy». Про дане правопорушення повідомлено співробітників МВС та Державну фіскальну службу України в Донецькій області. 

Також учора на околиці с. Ольгинка Волноваського району було зупинено для перевірки два «КамАЗи». Вантажівками двоє українців намагалися перевезти без належних документів 38 тонн вугілля.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси