На Донеччині прикордонники затримали двох осіб, причетнних до НЗФ

НАЗАД
08 вересня 2017 09:13

У місті Слов’янськ в результаті реалізації оперативної інформації оперативним підрозділом Держприкордонслужби спільно з співробітниками Національної поліції в Донецькій області затримано громадянина України 1981 року народження, причетного до бандформу

Учора в місті Слов’янськ  в результаті  реалізації оперативної інформації оперативним підрозділом Держприкордонслужби спільно з співробітниками Національної поліції  в Донецькій області затримано громадянина України 1981 року народження, причетного до бандформувань.

Встановлено, що уродженець м. Слов’янськ в 2014 році проходив військову службу в рядах незаконних збройних формувань так званої «ДНР».

По даному факту порушено кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1. ст. 260 КК України. Вирішується питання про оголошення вказаному громадянину підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Крім того, учора в КПВВ «Гнутове» правоохоронці виявили ще одну громадянку України 1951 року народження, яка співпрацювала з незаконними збройними формуваннями так званої «ДНР».

Жінку прикордонники Донецького загону виявили під час проведення контрдиверсійних заходів спільно із представниками Національної поліції відбулося спрацювання бази даних правоохоронних органів щодо особи, яка причетна до незаконних збройних формувань. 

  Затриману громадянку передано представникам Нацполіції для проведення перевірочних заходів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси