(ВІДЕО) На Донеччині прикордонники виявили схрон із зброєю та боєприпасами

НАЗАД
17 грудня 2016 13:53

Державна прикордонної служби України постійно проводить заходи щодо протидії протиправній діяльності, виявленню зброї, боєприпасів та інших засобів терору. Заходи реалізовуються у тісній взаємодії із правоохороними органами. Черговим позитивним результат

Державна прикордонної служби України постійно проводить заходи щодо протидії протиправній діяльності, виявленню зброї, боєприпасів та інших засобів терору. Заходи реалізовуються у тісній взаємодії із правоохороними органами.  Черговим позитивним результатом спільних дій є виявлення схрону із зброєю та боєприпасами на Донеччині, який виявили військовослужбовці Краматорського прикордонного загону спільно із співробітниками Національної поліції.  

Так, учора у ході реалізації отриманої інформації, яку здобули оперативні співробітники прикордонного відомства, правоохоронці оглянули жилий будинок в н.п. Новгородське, що в Донецькій області. Під час перевірки прикордонники та представники Нацполіції знайшли схрон із боєприпасами. В тайнику  знаходилося 6 гранатометів,  гранати, набої, тротилові шашки, кулеметні стрічки з набоями, реактивний снаряд до танкової гармати та прилад для створення штучної димової завіси.    

Інформацію за даним фактом внесено до ЄРДР. Розпочато слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси