На Донеччині прикордонники пригостили дітей кавунами та цукерками

НАЗАД
17 серпня 2015 14:19

Не зважаючи на напружену обстановку в зоні проведення антитерористичної операції  та  завантаженість військовослужбовців бойовими чергуваннями, прикордонники знаходять хвилинку  

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують щоденно здійснювати охорону   українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями.

Не зважаючи на напружену обстановку в зоні проведення антитерористичної операції  та  завантаженість військовослужбовців бойовими чергуваннями, прикордонники знаходять хвилинку  свого часу та підтримують місцеве населення.

Так, учора  в одному з населених пунктів Донеччини прикордонники запросили місцевих дітей до себе в гості на обід. Окрім солдатської каші выйськовослужбовці пригостили малечу кавунами, цукерками та печивом, які привезли нещодавно волонтери.

«Діти – це наше майбутнє. Серед сірих військових буднів - присутність дітей вселяє в нас віру у мир та нормальне життя. І я навіть не знаю, хто у ці хвилини нашої зустрічі подарував більше позитиву, ми їм, чи вони нам?», - говорить прикордонник Олександр.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси