На Донеччині прикордонники на місці зруйнованого встановили новий модуль

НАЗАД
06 лютого 2017 15:43

Не зважаючи на регулярні обстріли з боку російсько-терористичних військ, персонал Краматорського прикордонного загону продовжує нести службу на лінії розмежування.

Не зважаючи на регулярні обстріли з боку російсько-терористичних військ, військовослужбовці Держприкордонслужби продовжують нести службу та виконувати свої завдання на лінії розмежування.

Сьогодні в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар`їнка» введений в експлуатацію новий модуль, де здійснюється паспортний контроль. Його прикордонники Краматорського загону встановили замість зруйнованого під час мінометного обстрілу бойовиками. Ще один модуль, який був пошкоджений частково, прикордонники відремонтували.

Відтепер пропускна спроможність контрольного пункту знову досягла свого звичайного рівня. Контрольні операції здійснюються в штатному режимі всіма наявними силами та засобами.

Нагадаємо, що увечері 2 лютого КПВВ «Мар’їнка» незаконні збройні формування обстріляли з мінометів та крупнокаліберної зброї. Тоді внаслідок здійснення обстрілів було пошкоджено два прикордонні модулі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси