На Донеччині правоохоронці затримали таксиста-наркоторговця

НАЗАД
22 липня 2016 07:50

Спільна міжвідомча група у складі співробітників оперативно-розшукового підрозділу Держприкордонслужби спільно із представниками Національної поліції учора затримала 30-річного громадянина України, який ймовірно причетний до незаконного розповсюдження нар

Спільна міжвідомча група у складі співробітників оперативно-розшукового підрозділу Держприкордонслужби спільно із представниками Національної поліції учора затримала 30-річного громадянина України, який ймовірно причетний до незаконного розповсюдження наркотичних засобів.

Інформацію про можливу причетність до злочинної діяльності жителя Курахове здобули оперативні співробітники прикордонного відомства, в рамках відпрацювання заходів з протидії злочинам в сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Як з’ясувалося, наш співвітчизник окрім роботи в таксі вирішив підзаробити розповсюдженням наркотиків серед місцевих мешканців н.п. Курахівка, Горняк та Зоряне Донецької області.

По даному факту до Нацполіції в Донецькій області направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, що підпадає під ознаки злочину за ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Наразі тривають слідчі дії, відомості внесено до ЄРДР.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси