На Донеччині правоохоронці виявили сховок з боєприпасами

НАЗАД
26 сiчня 2016 10:16

На Донеччині співробітники Держприкордонслужби, СБУ, ДСНС та Національної поліції у ході оперативних заходів на околиці одного з населених пунктів виявили

На Донеччині співробітники Держприкордонслужби, СБУ, ДСНС та Національної поліції у ході оперативних заходів на околиці одного з населених пунктів виявили та знешкодили сховок з боєприпасами.

Як уже повідомлялося, декілька днів тому в районі населеного пункту Петрівка (Донецька обл.) прикордонний наряд під час здійснення моніторингу ділянки відповідальності Краматорського загону виявив розтяжку з гранатою РГД-5. Про знахідку було проінформовано правоохоронні органи та взаємодіючі підрозділи ЗСУ, які по прибуттю на місце знешкодили її.

З метою виявлення інших можливих місць закладання вибухонебезпечних предметів російсько-терористичними військами дана робота на цьому напрямку продовжилася. У ході проведених правоохоронцями заходів учора на околиці населеного пункту Петрівка був виявлений сховок з боєприпасами. Його викрили прикордонники Краматорського загону в ході реалізації оперативної інформації співробітників ВКР СБУ спільно з оперативно-слідчою групою Артемівського відділу поліції та саперним підрозділом Костянтинівського відділу ДСНС. Також до пошуку були залучені прикордонні службові собаки. В схроні зловмисники намагалися приховати 4 протипіхотні міни МОН-50, набої калібру 7,62 мм та 5,45 мм, корпуси та запал до гранати Ф-1 і дві тротилові шашки.

Небезпечні знахідки були знешкоджені саперами на місці виявлення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси