На ділянці відповідальності Донецького прикордонного загону побувала група народних депутатів

НАЗАД
03 серпня 2017 12:13

Протягом 1 та 2 серпня група депутатів Верховної Ради України у складі Сергія Рудика, Сергія Шахова та Дмитра Лубинця продовжила роботу на Донеччині та ознайомилася з роботою ділянки відповідальності Донецького прикордонного загону.

Протягом 1 та 2 серпня група депутатів Верховної Ради України  у складі Сергія Рудика, Сергія Шахова та Дмитра Лубинця продовжила роботу на Донеччині та ознайомилася з роботою ділянки відповідальності Донецького прикордонного загону.

Розпочався візит народних обранців з поїздки до контрольного пункту в'їзду-виїзду «Новотроїцьке», в якому начальник Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Бідило та начальник Донецького прикордонного загону полковник Іван Чорнопіщук ознайомили посадовців з правилами перетину лінії розмежування громадянами та транспортними засобами. У ході подальшої роботи депутати прибули на контрольний пост «Березове-2», де мали можливість оглянути інженерні захисні споруди, призначені для укриття персоналу під час обстрілів, та контрольний пункт в'їзду-виїзду «Гнутове». Також народні депутати побували в оперативно-бойовій прикордонній комендатурі «Сартана», яку було відновлено після червневого обстрілу, де поспілкуватися з особовим складом.

Також в ході роботи народні обранці вшанували пам'ять загиблих на Донеччині воїнів та цивільних осіб і  поклали до пам’ятних знаків квіти.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси