На державному кордоні України відмічаються провокації з боку російських агресорів

НАЗАД
26 березня 2014 12:51

Обстановка на українсько-російському кордоні продовжує залишатися напруженою. З-поміж іншого, Державна прикордонна служба відмічає те, що збільшилася кількість провокацій поблизу кордону з боку російських

Обстановка на українсько-російському кордоні продовжує залишатися напруженою. З-поміж іншого, Державна прикордонна служба відмічає те, що збільшилася кількість провокацій поблизу кордону з боку російських частин.

Так, наприклад, лише минулої доби на різних ділянках було зафіксовано понад 40 випадків польотів поблизу кордону російських безпілотних літальних апаратів. Також зафіксовано 11 порушень порядку використання повітряного простору над територією Криму.

На адміністративній межі з АР Крим спостерігається перегруповання та посилення російських підрозділів бронетехнікою. А в районі населеного пункту Стрілкове на відстані близько 7 км від берега виявлено два кораблі ВМС Росії, один з яких є розвідувальним кораблем «Приазовье». Також спостерігалися переміщення ще 4 російських кораблів в акваторії Чорного та Азовського морів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси